MEHNAT MUHOFAZASI VA TEXNIKA XAVFSIZLIGI” TA’LIM YO‘NALISHINING FAOLIYAT OB’EKTLARI VA ISH SOHALARI TO‘G‘RISIDA TUSHUNCHA - Karimov , Bahodir (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Yo‘nalish bo‘yicha fan, texnika va texnologiyalarning zamonaviy yutuqlari, kadrlar buyurtmachilari talablaridan kelib chiqqan holda bakalavrlarning kasbiy faoliyat ob’ektlarida qo‘shimcha va o‘zgarishlar bo‘lishi mumkin. Mehnat muhofazasi va texnika xavfsizligi ta’lim yo‘nalishi bo‘yicha Milliy malaka ramkasining 6-malaka darajasi hamda bakalavr kasbiy faoliyatlarining sohalari, ob’ektlari va turlariga muvofiq bakalavriat bitiruvchisi quyidagi kasbiy vazifalarni bajarishga qodir bo‘lishi lozim: