ENG SODDA IKKI MASHINALI ENERGIYA TIZIMDAGI ASINXRON REJIMNI BARTARAF ETISHNING DIFFERENTSIAL HISOBLARDAN FOYDALANISH USULINI TAHLIL ETISH - Ne’matjonov , Hikmatilla Sherzodjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada eng sodda ikki mashinali tizimda yuzaga keladigan AR (asinxron rerjim) uchun kuchlanish va tok vektorlari va ularning birinchi va ikkinchi hosilalarini ekvivalent qarshilik qiymatlari bilan bog‘lovchi kvadrat tenglama yordamida elektr energiya sistemasining ekvivalentlarini topish usulini ko‘rib chiqilgan.