AXBOROT TEXNOLOGIYALARINI KASBIY FAOLIYATDA QO‘LLASH - Abdurahmonova, Matluba Akmaljon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Biz bu maqolada hozirgi zamonda axborot texnalogiyasini hayotimizda qolash va nimalarga e’tibor berishimiz haqida yoritib o‘tamiz.