ЛЕКСИКОЛОГИЯ. ЕКСИКОЛОГИЯНЫҢ НЫСАНЫ МЕН САЛАЛАРЫ - Пердебаева , Севара Қуаныш қызы; Анарбекова, Гульжан Азизбековна (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мақалада лексикология, лексикологияның нені қарастыруы, жалпы және жеке лексикология жайында, сонымен қатар сипаттама және тарихи лексикологияның маңыздылығы неде туралы, лексикологияның негізгі салалары мен салыстырмалы және салғастырмалы лексикологияның ерекшеліктері жайлы мәліметтер ұсынылады.