YANGI O‘ZBEKISTON JAMIYATIDA HUQUQSHUNOS-PEDAGOG KADRLARGA BO‘LGAN KOMPETENSIYAVIY TALABLAR - Ibroximov , F.A. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada bugungi jamiyatimiz uchun har tomonlama yetuk kadr tayyorlashda jamiyatda huquqiy ong va huquqiy madaniyat darajasini yuklsaltirish masalalariga munosib tarzda yondoshadigan huquqshunos-pedagoglarni tarbiyalash hamda “Yangi O‘zbekistonning yangi pedagogi” ega bo‘lishi talab etiladigan kompetensiyalar, ularni shakllantirish mexanizmlari yoritilgan.