INFORMATIKA DARSLARIDA INNOVATSION YONDASHUVLAR - Xoldorov , Xudoyberdi Xasanboy o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqoloda informatika darslarida innovatsion yondashuvlar haqida ma’lumotlar yoritilib o‘tilgan. Innovatsion ta’lim texnologiyalari majmuaviy integrativ tizimlar bo‘lib, ta’lim maqsadi bilan belgilangan kasbiy ko‘nikma, malaka shaxs xislatlarini o‘rganuvchilar tomonidan egallanishi, bilimlar o‘zlashtirishga yo‘naltirilgan operatsiya va harakatlarning tartiblashtirilgan to‘plamini o‘z ichiga qamrab olgan.