ATMOSFERANING GAZ TARKIBI VA BALANSI - Qahramonova, Kimyoxon (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu tezisda atmosferadagi gazlar tarkibi, balansi va ularning inson hayotidagi o‘rni haqida aytib o‘tilgan.