AMIR TEMUR VA TEMURIYLAR DAVRIDA SHAHRISABZ (KESH) - Sayfiddinov, Samariddini (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ushbu maqolada Amir Temur va Temuriylar davrida Shahrisabzning(Kesh) ilmiy, ma’daniy hayoti, bunyodkorligi va Shahrisabzdan yetishib chiqqan olimlar haqida qisqacha bayon etilgan. Maqola o‘sha davr voqealari haqida xabar beruvchi tarixiy adabiyotlar va manbalar asosida yoritildi.