SOG‘LOM AVLODNI TARBIYALASH VA DARS SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA JISMONIY TARBIYA VOSITALARINING AHAMIYATI - Kazakov , Sodiq Ramazanovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada kelajagimiz egalari bo‘lgan yosh avlodni tarbiyalashda va dars samaradorligini oshirishda jismoniy tarbiya vositalariga alohida e’tibor qaratil gan.