ESHITISHDA NUQSONI BO‘LGAN BOLALARNI OG‘ZAKI NUQTGA O‘RGATISH TEXNOLOGIYASI - Isoqjonova , Dilfuza Muxtorjon qizi; Sharipov, Bayramali Sirojiddin o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqola kar va zaif eshituvchi bolalarning og‘zaki nutqini rivojlantirish yo‘llari, bolaning og‘zaki nutqini rivojlanishida o‘yin o‘yinchoqlarning ahamiyati to‘g‘risida ma’lumotlar berilgan