FIZIKA O‘QITISHDA ZAMONAVIY NAMOYISH TAJRIBALARGA QO‘YILGAN TALABLAR - Kurbanov , Mirzaahmad; To‘raxonov , Fozil Bobonazarovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada pedagogika oily ta’lim muassasalarida fizika ta’limi jarayonini zamonaviy axborot texnologiyalari bilan modernizatsiya qilish, shuningdek, namoyish tajribalar zamonaviy pedagogik dasuriy vositalar asosida takomillashtirish hamda didaktik talablarini shakllantirishning metodik asoslarini yaratish masalalari qaralgan.