INGLIZ TILINI O‘QITISHDA ZAMONAVIY INTERFAOL METODLARNING AHAMIYATI - Umaraliyeva , Munojatxon Mashrabovna; Abduraxmonova , Oydinoy Solijon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada ingliz tilini xorijiy til sifatida o‘rgatuvchi ustozlar uchun foydali bo‘ladigan, tajribadan o‘tkazilgan, o‘quvchilarga tilni oson o‘zlashtirishga yordam beradigan zamonaviy ta’lim standartlariga mos keluvchi o‘qitish metodlari yoritib berilgan.