КУРСАНТЛАРНИНГ ЎҚИТИШ ЖАРАЁНИ МЕТОДИКАСИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШНИНГ ЎЗИГА ХОС ЖИҲАТЛАРИ - Бейсенов, Улуғбек (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Мақолада курсантларнинг ўқитиш жараёни методикасини такомиллаштириш билан боғлиқ масалалар таҳлил қилинади. Хусусан, курсантларга берилган билимнинг мазмуни, таълим берувчи субъектнинг ўқитиш, тарбиялаш методикаси, педагогик маҳорати ва педагогик техникаси, ўқитиш жараёни методикасининг илмийлик жиҳатлари ёритиб берилади. Шу билан бирга, таълим бериш ва тарбиялаш соҳасидаги инновациялар тадқиқ этилган.