ADABIY TANQIDCHILIKDA BADIIY MAHORAT MASALALARI TADQIQI XUSUSIDA - Tulishova , Gulzina Ravshanovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada adabiy tanqidchilikka davr siyosiy mafkurasining ta’siri masalalari hamda ijodkor badiiy mahorati muammolari mumtoz tanqidchilik va XX asr adabiy tanqidchiligi misolida tadqiq qilingan.