DIPLOMATIK YOZISHMALARNING XALQARO - HUQUQIY AHAMIYATI - To‘rayeva , Dilnoza (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada diplomatik hujjatlarning maxsus hujjatlar tizimi sifatida xususiyatlari va xususiyatlari muhokama qilinadi. Diplomatik hujjatlardan foydalanish masalalari o‘rganildi, bu ularni boshqa hujjatlar tizimiga kiritilgan hujjatlardan ajratishga imkon beradi. Shuningdek, muallif diplomatik hujjatlar tasnifini taqdim etadi, unda bajarilgan funktsiyalar va dizayn xususiyatlariga qarab bir nechta quyi tizimlar mavjud.