ЎЗБЕКИСТОН ТАРАҚҚИЁТИНИНГ ЯНГИ БОСҚИЧИДА МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ ТИЗИМИ ҲУҚУҚИЙ АСОСЛАРИНИНГ ТАКОМИЛЛАШТИРИЛИШИ - Шерқўзи , Абдуллаев (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ўзбекистон тараққиётининг янги босқичида барча соҳалар қатори мактабгача таълим тизимини ривожлантириш бўйича кенг кўламли ишлар амалга оширилди. Бунда соҳада қабул қилинган норматив-ҳуқуқий ҳужжатлар муҳим аҳамиятга эга бўлди. Ушбу мақолада Ўзбекистон тараққиётининг янги босқичида мактабгача таълим тизими ҳуқуқий асосларининг такомиллаштирилишига оид маълумотлар баён қилинган.