SUN’IY INTELLEKT, UNING TARIXI, AHAMIYATI, IJOBIY VA SALBIY TOMONLARI - Quzratov , Muxriddin Akram o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada sun’iy intellekt, uning tarixi, turlari, qo‘llanilishi mumkin bo‘lgan sohalar va ijobiy hamda salbiy tomonlari haqida so‘z yuritilgan