УНИВЕРСИТЕТДА ЛОЙИҲАГА ЙЎНАЛТИРИЛГАН МЕНЕЖМЕНТ ТИЗИМИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Тажибаева , Сарбиназ Тлегеновна (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу илмий мақолада Олий таълим соҳасида инновацион таълим лойиҳаларини бошқаришнинг комплекс услубини шакллантиришда, шунингдек, инновацион таълим лойиҳаларини бошқаришда корхоналар ва таълим ташкилотлари фойдаланиши мумкин бўлган услубий ва амалий тавсияларни ишлаб чиқишдадир. Қўшимча касб-ҳунар таълими соҳасида, шунингдек Университет таълим соҳасидаги анъанавий таълим лойиҳаларига инновацияларни жорий этишда.