NOTIQLIK SAN’ATI HAQIDA UMUMIY TUSHUNCHA - Xurazova , Buvsalima Asadulla qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada yoshlarning og‘zaki nutqini shakllantirish, so‘z boyligini oshirish hamda omma oldida so‘zlash odobini shakllantirish, yoshlarimizning nutqiy ko‘nikmasini oshirishga qaratilgan.