TARBIYA FANINI O‘QITISHDA ZAMONAVIY AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Nizomova, Zarnigor Faxriddin qizi; Adizov, Baxtiyor Rahmonovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada muallif tomonidan bugungi kunda tarbiya fanlarini o‘qitishda zamonaviy axborot texnologiyalaridan foydalanish, mutaxassislarning kasbiy faoliyatlarida axborot resurslarining o‘rni, ahamiyati borasida amalga oshirilgan va oshirilayotgan ishlar hamda ushbu jarayonda uchraydigan pedagogik muammolar borasida fikr yuritadi.