ABDULLA QAHHOR HIKOYALARIDA INSON RUHIYATINING TASVIRLANISHI - Mo‘minova, Cho‘lponoy Abdulvohidovna (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ushbu maqolada Abdulla Qahhorning hikoyalarida inson ruhiyatining o‘zaro tasvirlanishi, hamda hikoyalaridagi obrazlarning tasviri atroflicha yoritib berilgan. “O‘g‘ri” va “Dahshat” hikoyalarining o‘ziga xos xususiyatlari bayon etilgan.