POLIVINILXLORID KOMPOZITSION MATERIALLARINI QO‘LLANILISHI - Temirova , Matlab Ibodovna; Isoev , Shoxrux Nosir o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada polivinilxlorid asosidagi kompozitsion polimer materiallarning bugunki kunda qo‘llanilishi, ularni ishlab chiqarish texnologiyasi usullari keltirilgan bo‘lib, polivinilxlorid asosidagi kompozitsiyasini ular xossalariga ta’siri keltirilgan.