DAVLAT SEKTORIDA ICHKI AUDIT XIZMATINING BOSHQA NAZORAT ORGANLARI BILAN O‘ZARO ALOQADORLIGI - Sholdarov, D; Navruzova , G. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada davlat sektorida ichki audit xizmatining maqsad va vazifalari, boshqa nazorat organlari bilan uzviy bog‘liqligi va farqi haqida tahlil qilingan. Tahlil jarayonida davlat byudjetining mablag‘lar samaradorligiga oid tavsiyalar berilgan. Undan tashqari davlat moliyaviy nazorati inspeksiyasi va g‘aznachilik xizmati qo‘mitasi bilan bog‘liq umumiy jihatlari ko‘rilgan.