НЕМИС ТИЛИДА “АЁЛ” КОНЦЕПТИГА ОИД ФРАЗЕОЛОГИК БИРЛИКЛАРНИНГ ИФОДАЛАНИШИ ВА УНИНГ СТРУКТУРАЛ СЕМАНТИК МАЪНОЛАРИ - Юсупова, Ирода Юсуповна; Турақулова, С.Т. (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ушбу мақолада концептнинг моҳияти, унинг лексик маъно ва тушунчадан фарқли томонлари таҳлил қилинди. Шунингдек “аёл” концептига оид фразеологик бирликларнинг семантик - луғавий маънолари таҳлил қилинди.