TILSHUNOSLIKDA ABSTRAKT OTLARNING O‘RGANILISHI - Alibekova , Zilola Abdulhayit qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada abstrakt nomlarning o‘rganilishi bilan bog‘liq masala ochib berilgan. Jahon tilshunos olimlarining abstraktsiya, abstrakt nomlar masalasidagi qarashlari o‘rganilgan va tahlil qilingan. Bunda, albatta, ular tonomidan yaratilgan asarlarga murojaat qilingan.