ЎЗБЕК ТИЛИДА ТЕМПОРАЛЛИКНИ ИФОДАЛОВЧИ ЭТНОЛИНГВИСТИК ВОСИТАЛАР - Ахророва, Зиёдахон Арабжон кизи (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ушбу мақолада ўзбек тилидаги темпоралликнинг ўзига хослиги ва уларнинг этнолингвистик таҳлили ҳақида фикр-мулоҳазалар келтирилган.