SOVET DAVRIDA O‘ZBEKISTON VA SAUDIYA O‘RTASIDAGI DINIY MUNOSABATLAR - Ravshanqulov, Firdavs Mashraf o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada XX asrda sobiq Sovet davrida O‘zbekiston va Saudiya arabistoni o‘rtasidagi diniy munosabatlar, xususan, aholini Haj safarlarga borishlari diniy amallarni bajara olishlari haqida hamda o‘zbek musulmonlarini diniy turmush tarzlari haqida fikr va mulohazalar bildiriladi.