BOSHLANG‘ICH SINFLARDA INGLIZ TILINI O‘QITISHNING YANGI USULLARI - Xamraqulova, Gulmiraxon (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ingliz tili butun dunyoda mashxur, ommaviy til sifatida rivojlanib kelmoqda. Shu sababli uni o‘rganuvchi yoshlar kundan kunga ko‘paymoqda.Ushbu maqolada ham boshlang‘ich sinf o‘quvchilarning til o‘rganishga bo‘lgan qiziqishini oshirish uchun o‘qitishning samarali, zamonaviy va innovatsion metodlari haqida to‘xtalib o‘tiladi.