“TOVAR VA TRANSPORT VOSITALARINING BOJXONA QIYMATINI ANIQLASHNING OʻZIGA XOS XUSUSIYATLARI” - Sirochev , Mexroj Bobirovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada bojxona qiymati mazmun mohiyati, uning tashqi savdodagi oʻrni va bojxona qiymatini aniqlashda xalqaro davlatlar tajribasi oʻrganilgan hamda amaliyotdagi kamchiliklar va ularga yechim boʻladigan takliflar berilgan.