ИНФРАҚИЗИЛ ИСИТИШ ТИЗИМИ ТЕХНОЛОГИЯСИНИНГ АФЗАЛЛИКЛАРИ - Матбабаев, М.М. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мақолада инфрақизил нурли иситиш тизими: юқори самарадорлик, хавфсизлик, зарарсизлиги билан бошқа иситиш тизимлари кенг ёритиб берилган.