ПСИХОЛОГИК-ПЕДAГОГИК КОНСИЛИУМНИНГ НAЗAРИЙ AСОСЛAРИ - Рахматова, Сивиля Мухаммад-Aлиевна; Туксанова , Зилола Изатуллоевна (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Психологик-педагогик консилиум ўқувчиларни психологик-педагогик қўллаб-қувватлаш орқали ўрганиш, ривожлантириш, ижтимоийлаштириш ва мослаштириш учун мақбул шарт-шароитларни яратиш мақсадида таълим фаолиятини амалга оширадиган шакллардан биридир.