“BOBURNOMA” ASARIDA ALISHER NAVOIY TAVSIFI HAQIDA MULOHAZALAR - Subonqulova , Marjona Abduxalilovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada shoh va shoir Bobur mirzoning “Boburnoma” asari, uning adabiyotda tutgan o‘rni, unda keltirilgan tarixiy shaxslar nomi va Alisher Navoiy haqidagi Boburiy qarashlar haqida fikr yuritiladi.