SOCIALLÍQ GEOGRAFIYANÍŃ GEOGRAFIYA ILIMLERI SISTEMASÍNDAǴÍ ORNÍ - Uzakbaev , K.K; Jaksımuratov , A.B (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
bul ilimiy maqalada sociallıq geografiya iliminiń geografiya ilimler sistemasındaǵı ornı, áhmiyeti, onıń xalıqlar geografiyasınan ayırmashılıqları haqqında sóz baradı.