STIFEL KO‘PXILLIGI GEOMETRIYASI - Madrimov , Madraxim Baxtiyor o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Stifel ko‘pxilligi evklid fazosiga akslantirishda sirt o‘lchami keltirilgan. to‘plam Stiefel ko‘pxilligi ekanligi ko‘rsatilgan.