YOSH BASKETBOLCHILARNING JISMONIY TAYYORGARLIK DARAJASINI OSHIRISH IMKONIYATINI ORGANISH - Ganiyeva, Fatima Vaxabovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mashg‘ulot davomida mikrotsiklning har bir maxsus jismoniy tayyorgarligida mashqlar majmuasidan foydalanishni o‘zgartirish orqali yosh basketbolchilarning maxsus jismoniy tayyorgarligi darajasini oshirish mumkinligi aniqlandi.