TARJIMA ASARLARDA TURG‘UN SO‘Z BIRIKMALARINING QIYOSIY TAHLILI - Yusupov , Azat Ataxanovich; Avezbayeva, Jamila Muxtarbayevna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada o‘zbekcha-qoraqalpoqcha tarjimalarda frazeolagizmlarni muqobil variantlarini ifodalash masalalari haqida so‘z yuritiladi.