AXBOROT-KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYALARIDAN SAMARALI FOYDALANISH - Kobilova , Go‘zal Ilxomovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqola bugungi ta’lim-tarbiya tizimini tubdan o‘zgartirish, uni yangi zamon talabi darajasiga ko‘tarish bizning vazifamizligi, bir so‘z bilan aytganda o‘qituvchi zamon bilan hamnafas faoliyatda bo‘lmog‘i muhimligi haqidagi ma’lumotlarni o‘z ichiga olgan.