YOSH AVLODNI VATANPARVARLIK RUHIDA TARBIYALASHNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Mamanazarov, Solijon Sherzodbek o‘g‘li; Muxammadiyev, Jamshid Ilhom o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada yosh avlodni vatanparvarlik ruhida tarbiyalashning o‘ziga xos xususiyatlari haqida so‘z yuritiladi. Harbiy-vatanparvarlikning o‘ziga xos jihatlari haqida ham fikr yuritiladi. Tadqiqotchi olimlarning fikrlari haqida ham atroflicha to‘xtalib o‘tiladi.