TA’LIMDAN TASHQARI JARAYONLARDA SHAXS MA’NAVIYATINI SHAKLLANTIRISH OMILLARI - Mamanazarov , Solijon Sherzodbek o‘g‘li; Muxammadiyev, Jamshid Ilhom o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada ta’limdan tashqari jarayonlarda shaxs ma’naviyatini shakllantirish omillari xaqida so‘z yuritiladi. Shaxs ma’naviyatini yuksaltirishda jamiyatning o‘rni, tashqari omillar va tasirlar xaqida batafsil to‘xtalib o‘tiladi.