MASALANI YECHISHGA O‘RGATISH ORQALI MATEMATIKANI O‘QITISH TEXNOLOGIYASINING ASOSIY XUSUSIYATLARI - Usarov , Sardor Abdunazirovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada o‘quvchilarda matematikaga qiziqishlarini masalalar yechish orqali shakllantirish, ya’ni mahsuldor masalalar haqida ma’lumotlar keltirilgan.