INTELEKTUAL TIZIMLARNING HARAKAT XAVFSIZLIGIGA TA’SIRINING AHAMIYATI - Karimov, Akmal Akbarovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada intelektual transport tizimlarning yo‘llarda harakat xavfsizligini ta’minlash samaradorligiga ta’sirining ayrim jihatlari yoritilgan. Shuningdek maqolada avtomatlashtirilgan boshqaruv tizimlari bo‘yicha ma’lumotlar tahlil qilingan.