ASM KORXONALARIDA ISHLAB CHIQARISHNI BOSHQARISHNI RAQAMLASHTIRISH - Quvatova Gulzoda (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ushbu maqolada ASM korxonalarida ishlab chiqarishni boshqarishni raqamlashtirish va ASM korxonalarida ishlab chiqarish va ularning miqdoriy tomonini, aniq joydagi vaqtdagi jarayonlarini, miqdoriy nisbati va oʻlchamlarini, bogʻlanishi va rivojlanish qonuniyatlarini va monitoringini axborot kommunikatsiya texnologiyalari orqali tashkil qilish va optimal qarorlar qabul qilishdir.