MАTEMАTIKА FАNIDАN DАRSLАRNI MОDULLI TА’LIM TEХNОLОGIYАSIDАN FОYDАLАNIB TАSHKIL ETISH - Ismatov , Normurod Asatulla o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mоdulli o‘qitish – pedаgоgik jаrаyоnni ilmiy vа metоdik jihаtdаn tаrtibli vа mаqsаdgа muvоfiq bаjаrishgа хizmаt qilаdi. Matematika darslarida modulli ta’lim texnologiyalaridan foydalanish samarali hisoblanadi. Ushbu maqola bunday texnologiyalardan foydalanib darslarni tashkil etishga qaratilgan.