ТИЖОРАТ БАНКЛАРИ КРЕДИТ ОПЕРАЦИЯЛАРИ ТАХЛИЛИ - Aбдурасулов, Равшанбек Ҳотам ўғли (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Маколада хозирги кунда Узбекистон тижорат банклари томонидан мижозларга такдим килинаётган кредит операциялари турлари ва шакллариб сунги 5 йил ичида берилган кредит хажмининг узгариши ва сабаблари тахлил килиб утилган.