VOLEYBOLCHILARNING TEXNIK TAKTIK XARAKATLARINING MUSOBOQA FAOLIYATI SAMARADORLILIGIGA TA’SIRINI O‘RGANISH - Ibragimov, F.Z.; Sultanbayeva, N.F. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada O‘zDJTSU qizlar jamoasining mamlakat chempionatida amalga oshirgan Texnik – taktik xarakat ko‘rsatkichlari o‘lchab, tahlil qilib o‘rganilgan. Sportchilarda psixologik zo‘riqish oqibatlarida jamoaning texnik taktik xarakat ko‘rsatkich meyyorlaridan keyingi turlardagi TTX ko‘rsatkich meyyorlari bilan taqqoslanib jamoaning o‘yin faoliyati natijadorligiga ta’siri ochib berilgan