O‘RTA OSIYO SHAMOLLARI HAMDA ULARNING REL’EFGA TA’SIRI - Meliqo‘ziyeva , Nilufarxon G‘ayratjon qizi; Hamdamjonova, Jasminaxon Hamzali qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola O‘rta Osiyo shamollarini haqida bo‘lib, shamollarning turlari, xusussiyatlari va ularning o‘lka rel’efiga ta’siri haqida haqida ma’lumotlar berilgan.