O‘ZBEK TILI GRAMMATIKASIDA SO‘Z TURKUMLARI - Dilnoza, Dilnoza (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada o‘zbek tilidagi so‘z turkumlari, ularning qo‘llanilishi, vazifalari va gapdagi vazifasi haqida so‘z boradi.