GLOBAL ISISH - Oydullayeva , Balausa Berdibekovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada hozirgi yer sarrayosining boshidan kechirayotgan eng katta muommalaridan biri bo‘lgan globall isish va shu muommaga eng asosiy sabalaridan biri bo‘lgan inson harakarlari vas hu muommani yechish yo‘llari.