LITERARY TEXT AS AN OBJECT OF LINGUACULTURAL RESEARCH - Og‘abek , Yuldashev Komiljon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola madaniy ma’lumotni belgilar tizimi shaklida idrok etish jarayonida tilni madaniy hodisa sifatida tahlil qilishni o‘z ichiga oladi.