IRSIY KASALLIKLARNING OLDINI OLISHGA QARATILGAN YANGI ZAMONAVIY XIZMAT KO‘RSATISH CHORALARI - Tursunova, Lobar Abdurazzokovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada irsiy kasallilar va ularni oldini olishga qarat ilgan chora-tadbirlar haqida batafsil ma’lumot beriladi. Shu bilan birga irsiy kasalliklarning sabablari ham muhokama qilingan. Irsiy kasalliklarning turlari haqida alohida to‘xtalingan.